• 29
  aug
  2018

  Hogere kosten bij de verwerking van steenpuin vanaf 24/8/2018

  Het nieuwe Eenheidsreglement legt aan sorteerders en brekers een aantal regels op waardoor wij de verwerkingskost van afvalstromen met steen- en/of betonpuin vanaf 1 september 2018 verhogen met € 5/ton.

  Meer info hierover kan uw vinden via: http://www.tracimat.be/wp-content/uploads/2017/11/Tracimat_Folder.pdf

 • 18
  sep
  2017

  Tarieven verwerking en recyclage plastieksoorten onder zware druk

  Naar aanleiding van het Chinese embargo op plastieksoorten komen de tarieven op deze specifieke markt zwaar onder druk te staan. Hierdoor zijn de tarieven onderhevig aan een forse aanpassing.

  Actuele informatie hierover kan verkregen worden op aanvraag via info@de-vocht.be.

 • 22
  aug
  2017

  Veiligheid is altijd belangrijk. Ook brandveiligheid!

  De Vocht besloot onlangs om de brandveiligheid in de sorteerloods op te drijven naar een nieuw niveau door het installeren van een branddetectiesysteem.

  Een traditionele installatie kwam niet in aanmerking omwille van diverse factoren.
  In samenwerking met de firma Nauwco, die de studie én installatie op zich nam, werd geopteerd voor een systeem dat functioneert op basis van infrarood temperatuur detectie.

 • 19
  jun
  2017
 • 02
  jun
  2017
 • 15
  jan
  2016

  Veiligheid voor iedereen - wateroverlast

   

  Vrijdagochtend 15 januari werden we allen verrast door de winterprik. De veiligheid van onze medewerkers is heel belangrijk, maar we gaan nog verder.

 • 12
  jan
  2016

  Zelfontbranding in de loods

  Vanmorgen omstreeks 5u werden wij getroffen door een zelfontbranding van een partij restafval in onze sorteerloods. Door het professioneel ingrijpen van brandweer en de samenwerking met onze medewerkers was deze brand snel onder controle.

 • 14
  dec
  2015

  Waste for Life 2015

  De radiozender Studio Brussel organiseert ook dit jaar opnieuw de warmste week naar aanleiding van hun actie Music For Life. Het doel is om geld in te zamelen om zo je zelf gekozen goede doel te steunen.

  Tijdens de warmste week, van 18 tot en met 24 december 2015, kan je terecht in de Schorre in Boom. MAAR je bent die week ook zeer welkom op ons containerpark te Reet.

 • 24
  aug
  2015

  GRATIS inzamelactie elektro-apparaten

  Op donderdag 24 september 2015 zetten wij onze deuren open om al uw oude elektro-apparten binnen te brengen op ons afvalpark. We durven wedden dat er in uw onderneming of woning oude elektro-apparten staan waarvan u weet dat u ze nooit meer zal gebruiken. 

 • 02
  jun
  2015

  Nieuwe Vlaamse Afvalheffingen = Stijging verwerkingskosten van afval

  Samen met u zorgen we ervoor dat afval een tweede leven krijgt. We trachten het afval steeds op een duurzame manier te sorteren en te recycleren tot een nieuwe grondstof.De overheid wil echter de komende tien jaar de hoeveelheid afval halveren dat gestort of verbrand wordt. Mét de bedoeling om nog meer afval een tweede leven te geven.

Sitemap