• 21
  jun
  2018
 • 22
  jan
  2018

  Update wegenwerken

  Vanaf maandag 29 januari 2018 starten de wegenwerken op de route naar ons bedrijf en is Steenweg op Waarloos niet meer toegankelijk tussen Grote Steenweg in Waarloos en De Vocht (vanaf de brug over de E19). U moet de volgende route nemen (route vanaf de afritten Rumst - E19): Tiburstraat - Kerkstraat - Tuinwijk - Steenberghoekstraat - Catenbergstraat - Hollebeekstraat - Rumstsestraat - Laarstraat - Steenweg op Waarloos

 • 29
  sep
  2017

  Wegenwerken

  Naar aanleiding van wegenwerken in het centrum van Reet zijn wij vanaf maandag 2 oktober 2017 enkel bereikbaar via Waarloos - Kontich. Te volgen route: N1 Grote Steenweg - Michel Geysemansstraat - Valveken - Steenweg op Waarloos.

 • 18
  sep
  2017

  Tarieven verwerking en recyclage plastieksoorten onder zware druk

  Naar aanleiding van het Chinese embargo op plastieksoorten komen de tarieven op deze specifieke markt zwaar onder druk te staan. Hierdoor zijn de tarieven onderhevig aan een forse aanpassing.

  Actuele informatie hierover kan verkregen worden op aanvraag via info@de-vocht.be.

 • 22
  aug
  2017

  Veiligheid is altijd belangrijk. Ook brandveiligheid!

  De Vocht besloot onlangs om de brandveiligheid in de sorteerloods op te drijven naar een nieuw niveau door het installeren van een branddetectiesysteem.

  Een traditionele installatie kwam niet in aanmerking omwille van diverse factoren.
  In samenwerking met de firma Nauwco, die de studie én installatie op zich nam, werd geopteerd voor een systeem dat functioneert op basis van infrarood temperatuur detectie.

 • 19
  jun
  2017
 • 02
  jun
  2017
 • 15
  jan
  2016

  Veiligheid voor iedereen - wateroverlast

   

  Vrijdagochtend 15 januari werden we allen verrast door de winterprik. De veiligheid van onze medewerkers is heel belangrijk, maar we gaan nog verder.

 • 12
  jan
  2016

  Zelfontbranding in de loods

  Vanmorgen omstreeks 5u werden wij getroffen door een zelfontbranding van een partij restafval in onze sorteerloods. Door het professioneel ingrijpen van brandweer en de samenwerking met onze medewerkers was deze brand snel onder controle.

 • 14
  dec
  2015

  Waste for Life 2015

  De radiozender Studio Brussel organiseert ook dit jaar opnieuw de warmste week naar aanleiding van hun actie Music For Life. Het doel is om geld in te zamelen om zo je zelf gekozen goede doel te steunen.

  Tijdens de warmste week, van 18 tot en met 24 december 2015, kan je terecht in de Schorre in Boom. MAAR je bent die week ook zeer welkom op ons containerpark te Reet.

Sitemap