Snel geholpen en scherpe prijzen met uw afvalverwerking dankzij eigen sorteercentrum 

U wilt snel en goedkoop van uw afval verlost geraken? Geen probleem. Zowel voor de containers die wij bij u plaatsen of het afval dat u naar ons brengt, bieden wij een snelle en klantvriendelijke service. 

Ons eigen sorteercentrum is bij afvalverwerking een extra troef. We kunnen u daardoor scherpe prijzen bieden en snel en flexibel werken. Wij laten u niet zitten met uw afval. Brengt u uw afval naar ons? Dan helpen we u snel vooruit. U hoeft gemengd afval zelf niet te sorteren, dat doen wij: Bij De Vocht wegen we uw afval, we bepalen de prijs en u rijdt weer buiten. Snel en handig! 

Afval een nieuw leven geven

Bovendien geven wij uw afval een nieuw leven door onze doorgedreven sortering en recyclage. Zowel grote bedrijven, kmo’s als particulieren vinden daarom vlot de weg naar de afval-oplossingen van De Vocht. 

De service van een familiebedrijf

Ons bedrijf is rond 1890 begonnen als kolenhandel. Als familiebedrijf zijn wij geëvolueerd naar een moderne containerdienst en afvalverwerker. Al meer dan een eeuw vinden wij een prima service voor al onze klanten op vlak van afvalophaling en afvalverwerking van het grootste belang. Onze soepele manier van werken en onze inzet maakt van De Vocht een partner die u helpt en u verlost van al uw afval.

 

Sitemap