De Vocht staat voor een vlotte en duidelijke service voor afvalophaling en afvalverwerking met een familiaal karakter. Wij kennen onze klanten… en u leert ook ons snel kennen. Wij zijn een klein en flexibel team dat u altijd verder helpt. U kent bij De Vocht altijd snel de oplossing voor uw afval.

Bovendien vinden wij betrouwbaarheid enorm belangrijk. Spreken wij af om uw container tussen 15u en 16u op te halen? Dan zijn wij er ook!

Snel inspelen op dringende vragen over afvalverwerking

Onze flexibiliteit is niet zomaar een gratuit gegeven, wij nemen dat heel ernstig. Daarom maken wij zelfs geen volledige dagplanning voor onze vrachtwagens die containers ophalen. Wij geven de chauffeurs slechts een schema mee van één rit. Zo kunnen wij in de loop van de dag onze afvalophaling bijsturen en snel inspelen op uw dringende vragen. Wij laten u dus nooit zitten met uw afval.

Onze vrachtwagens zijn bovendien uitgerust met boordcomputers en een track- en tracesysteem. Wij staan daarmee heel de tijd in contact met onze chauffeurs. Zo weten we altijd precies waar ze zich bevinden en kunnen we u snel informatie geven over de levertijd van uw container. 

Veilige signalisatie containers

Wat wij ook belangrijk vinden is de plaatsing en de goede signalisatie van de containers. Containers moeten veilig zijn, ook voor het verkeer in de straat. Daarom willen we dat alle weggebruikers de containers goed kunnen zien met goed zichtbare reflecterende strepen, signalisatiebord boven de container en daarboven nog een dagslaper (knipperlicht). Wij doen meer dan de wet ons voorschrijft, want wij vinden dat op de veiligheid van iedereen niet mag bespaard worden.

Afdekken afvalcontainers

Alle containers die wij afhalen dekken we af met een dekzeil. Zo vermijden we ladingverlies.

Sitemap